Teknologi


Sådan fungerer Gladskin

Der er milliarder af bakterier på vores hud. Næsten alle disse bakterier er gode og bidrager til en sund hud. De er en del af vores 'mikrobiom' og bør efterlades alene. Der er dog også bakterier, der kan forårsage problemer. En af disse er gule stafylokokker, som forårsager og forværrer størstedelen af ​​alle hudproblemer, såsom acne, eksem, rosacea og barberingsirritation.

Gladskin, der indeholder enzymet Staphefekt ™, er verdens første produkt, der kun dræber gule stafylokokker. I modsætning til andre produkter efterlader Gladskins produkter de gode bakterier, der er vigtige for en sund hud. Dette genopretter hudens mikrobiombalance. Det betyder et stort gennembrud for at løse hudproblemer

Enzymet Staphefekt™

Alle bakterier har forskellige cellevægge. Enzymet StaphefektTM har egenskaben af at dræbe de gule stafylokockers cellvægge. Dette gør at bakterierne straks kollapser, ligesom når man stikker et hul i en ballon. Men de gode bakterier efterlades. I modsætning til antibiotika, er der ikke forventet resistance mod enzymet. Ved at målindrette sig mod gule stafylokocker, så leder det til at symptomerne af mange hudproblemer, bliver formindsket bare inden for et par dage.

StaphefektTM er:

  • Den eneste ingrediens i verden, som kun går efter uønskede gule stafylokocker, og efterlader de gode bakterier på huden.
  • En logisk og enkel strategi for personer med hudproblemer, som i mange cases kan begrænse eller forebygge bruget af produkter med uønskede bivirkninger. Tænk for eksempel på, kortkoststeroider og antibiotika.
  • Sikker og egnet til dagligt brug. Også til yngre børn.

Teknologien bag Gladskins produkter er et resultat af mange års videnskabelig forskning, udført af Micreos Human Health, i samarbejde med den Tekniske højskole i Zürich (ETH).

Mere information: www.staphefekt.com

Indkøbsvogn
×

Total-

Sub total