Privatlivspolitik

Hvilke persondata indsamler vi?

Micreos Human Health B.V. værner om din personlige integritet på denne hjemmeside (Gladskin.com). Vi forsikrer, at de persondata, du videregiver til os, behandles fortroligt. Behandlingen af ​​persondata sker i overensstemmelse med kravene, der er anført i databeskyttelsesforordningen GDPR.

Vi indsamler persondata, når du placerer en ordre. Vi indsamler her følgende oplysninger:

  • Navn og adresse;
  • køn;
  • e-mailadresse;
  • (mobil) telefonnummer;
  • fødselsdato;
  • IP-adresse;
  • teknisk browserinformation
  • cookie-ID


Google Analytics

Dette website anvender Google Analytics, en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google Inc. ('Google'). Google Analytics anvender cookies, som giver os mulighed for at analysere din brug af hjemmesiden. Informationen, der indsamles af cookies om din brug af denne hjemmeside, sendes normalt til en Google-server i USA, hvor den derefter gemmes. Hvis IP-anonymisering aktiveres på dette website, forkortes din IP-adresse af Google inden for EU's medlemslande eller i de andre medlemslande, der indgår i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde sendes den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes derefter dér. Som en fordel for ejeren af hjemmesiden håndterer Google disse oplysninger for at holde styr på, hvordan du bruger hjemmesiden. Det sker for at kunne udfylde rapporter om websites aktiviteter til hjemmesideejere og for at tilbyde andre tjenester relaterede til brug af websitet og internettet. IP-adressen, der sendes fra din browser som en del af Google Analytics, er ikke forbundet til anden data fra Google. Du kan forhindre, at cookies gemmes ved at vælge en brugerdefineret indstilling under dine browserindstillinger. I så fald vil vi påpege, at du måske ikke kan anvende alle funktioner på denne hjemmeside fuldt ud. Derudover kan du forhindre, at de indsamlede oplysninger fra cookies og relateret til din brug af websitet (inklusive din IP-adresse), lagres, og at disse data behandles af Google ved hjælp af det browser-plug-in, der er tilgængeligt under følgende link til download og installation: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da.

Hotjar

For at kunne kortlægge og analysere brugen af ​​vores hjemmeside benytter vi webanalyseværktøjet Hotjar, der udbydes af Hotjar. Hotjar-cookies giver os bl.a. mulighed for at se, hvor ofte vores website besøges, og hvilken side på vores websted der vises mest. De indsamlede data håndteres statistisk og anvendes til at forbedre vores hjemmeside. De indsamlede data anvendes således ikke til at identificere dig som person. Ønsker du nærmere information om Hojtars funktion og datahåndtering, henviser vi til https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy-v3.

Hvordan behandler vi dine persondata?

De persondata, der indsamles, kan anvendes på en af de følgende måder:

For at give dig adgang til vores hjemmeside

For at skræddersy din oplevelse på hjemmesiden

For at forbedre vores kundeservice

Dataene hjælper os med at besvare dine ønsker og spørgsmål vedrørende kundeservice.

At gennemføre transaktioner
Dine persondata bliver ikke videresolgt, udvekslet, overført eller videregivet til nogen andre virksomheder uden dit samtykke, men anvendes udelukkende til de nævnte formål samt til at gennemføre købsaftalen.

Til at administrere konkurrencer, kampagner, spørgeskemaundersøgelser eller andre funktioner på hjemmesiden.

Til at sende automatiske e-mails

E-mailadressen, du har angivet i forbindelse med dit køb, bliver kun anvendt til at videregive opdateringer om din ordre. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, anvender vi de persondata, du har angivet, til at udsende nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@gladskin.com eller ved at benytte linket nederst i vores nyhedsbrev.

Hvordan beskytter vi dine persondata?

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre ​​dine persondata, når du placerer en ordre eller giver os adgang til persondata. Vi har indført følgende sikkerhedsforanstaltninger: Vi bruger en sikker server. Alle følsomme/kreditoplysninger sendes via teknologien Secure Socket Layer (SSL) og krypteres herefter i vores betalingsgatewayudbyders database, som kun er tilgængelig for autoriserede personer med særlig adgang til sådanne systemer. Disse personer er forpligtede til at behandle oplysningerne fortroligt. Vi gemmer ikke dine oplysninger længere end, hvad der er nødvendigt for at udføre det formål, der er angivet i privatlivspolitikken. Micreos Human Health B.V. er dataansvarlige i henhold til databeskyttelsesforordningen GDPR.

Se, ændre eller slet oplysninger
Ønsker du registerindsigt i de persondata, som Micreos Human Health B.V. har lagret om din person, vil du ændre data grundet fejlagtige eller ufuldstændige oplysninger, eller ønsker du at få dem slettet, kan du kontakte Micreos Human Health B.V via e-mail på info@gladskin.com. Vi informerer dig inden for 4 uger om, hvilke persondata vi har lagret om din person, og om vi kan gennemføre din anmodning.

Anvendes der cookies?

Vi anvender cookies til at forbedre din købsoplevelse. Dette indebærer bl.a. at gemme produkterne i din indkøbskurv og huske dine adresseoplysninger. Dette fremmer en hurtigere og mere enkel bestillingsproces. Vi anvender endvidere cookies til at optimere din oplevelse på vores hjemmeside, bl.a. i forhold til en anonym sporing af vores besøgende.

Bliver der videregivet persondata til tredjeparter?

Vi kommer ikke til at videresælge, udveksle eller videregive dine personlige identificerbare data til en tredjepart. Dette gælder imidlertid ikke for betroede tredjeparter, der enten hjælper os med at administrere vores hjemmeside eller udførelsen af vores aktiviteter, men disse parter behandler altid de respektive persondata med største fortrolighed. Vi frigør kun dine persondata, hvis vi er overbeviste om, at det overholder den gældende lovgivning. Vi videregiver dog ikke-identificerbare besøgsinformationer til andre parter i henhold til markedsføring, reklame eller andre anvendelsesformål. Vores hjemmeside er ikke målrettet mindreårige under 18 år, og derfor indsamler vi ikke bevidst persondata fra mindreårige. Hvis forældre eller en værge opdager, at deres barn har delt persondata med os uden tilladelse, bedes man venligst kontakte os direkte på gdpr@micreos.com. Hvis vi opdager, at en mindreårig har delt persondata med os, fjerner vi øjeblikkeligt disse data fra vores arkiv.

Kun online privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik gælder kun, hvis dataene indsamles via vores hjemmeside og gælder således ikke for de data, der indsamles offline.

Generelle købsvilkår

Vi henviser også til vores generelle købsvilkår, hvor vi gennemgår de forskellige vilkår for brug af vores hjemmeside.

Dit samtykke

Ved at anvende vores hjemmeside accepterer du vores online privatlivspolitik.

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre eller korrigere denne privatlivspolitik fra tid til anden. Vi offentliggør ændringer her på hjemmesiden. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt tjekker hjemmesiden, så du er bekendt med mulige ændringer. Denne privatlivspolitik blev senest ændret d. 25.05.2018.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, bedes du kontakte den dataansvarlige hos Micreos:
avg@micreos.com

Micreos Human Health B.V.
Bankaplein 2
2585 EV Den Haag
Nederland
KvK nr: 51815923


Datatilsynet

Som forbruger har du flere rettigheder i forhold til behandlingen af dine persondata. Du har f.eks. ret til at klage over vores behandling af ​​dine persondata. I henhold til databeskyttelsesforordningen GDPR har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, der er den danske tilsynsmyndighed for brugen af persondata.

Indkøbsvogn
×

Total-

Sub total