FAQ

Gladskin products

Gladskin Acne

Hvad er akne, og hvordan behandles det?

Akne er en ofte forekommende hudlidelse, som ofte er karakteriseret ved bumser. Akne opstår normalt i puberteten, men også hos voksne kvinder, under eller efter graviditet eller i overgangsalderen. Årsagen til akne er ofte hormonel, hvilket fører til en øget talgproduktion, der resulterer i blokering af talgkirtlen. Dette resulterer i en inflammation, der forårsages af gule stafylokokker. Anvendelsen af Gladskin Acne forebygger inflammationen af den tilstoppede talgkirtel, hvilket så forebygger og reducerer bumser.

Jeg har gennem længere tid søgt efter en effektiv aknebehandling. Hvordan ved jeg, om Gladskin Acne kommer til at fungere for mig?

Gladskin Acne giver en effekt, hvis der er gule stafylokokker i huden. Det anslås, at gule stafylokokker findes vedvarende på huden for 20% af befolkningen, og at dette normalt er årsagen til hudproblemer for 60% af denne gruppe. Gladskin målretter sig denne bakterie, ligesom produktet dæmper rødme og forebygger inflammation, hvilket reducerer eller forebygger aknesymptomer helt.

Kan Gladskin Acne hjælpe mod akne på min ryg?

Ja, Gladskin kan anvendes på alle kropsdele.

Kan Gladskin hjælpe mod aknear?

Nej, Gladskin gendanner ikke arvæv. Produktet hjælper ikke mod eksisterende arvæv, men ved at anvende Gladskin Acne kan du forebygge udviklingen af nye ar, som forårsages af akne.

How long do I need to use Gladskin Acne before I notice an effect?

Du kan hurtigt se og mærke den indledende effekt, eftersom de gule stafylokokker "dør" inden for få minutter. Men de skadelige gule stafylokokker kan også findes dybere nede i hudlagene. Dette kan undertiden resultere i, at det tager længere tid at opnå et optimalt resultat. En daglig anvendelse af Gladskin Acne vil i så fald forhindre udvikling af ny akne. Gladskin Acne dæmper normalt rødme, men eksisterende bumser er sværere at nå, da den aktive ingrediens i Gladskin allerede er "indkapslet". Derfor kan det undertiden, ved en daglig anvendelse, tage mere end en måned for at opnå optimale resultater.

Er Gladskin Acne non-comedogen?

Comedogen indebærer, at produktet tilstopper porerne, hvilket øger risikoen for hudorme og tilstoppede talgkirtler. Gladskin Acne og Rosacea indeholder ikke nogen af de ingredienser, der tilstopper porerne og er derfor non-comedogen.

Gladskin Eczema

Jeg har eksem i ansigtet; kan jeg anvende Gladskin Eczema?

Gladskin Eczema kan anvendes til eksem i ansigtet. Undgå at få cremen eller gelen i øjnene.

Jeg har eksem rundt om mine øjne. Er det sikkert at anvende Gladskin nær området omkring øjnene, såsom øjenlåg?

Gladskin Eczema kan anvendes rundt om øjnene. Undgå dog at få cremen eller gelen i øjnene.

Jeg har eksem over hele kroppen og har længe brugt kortisolsteroider. Kan jeg anvende Gladskin Eczema?

Hvis du har svær eksem og anvender kortikosteroider, anbefales det, at du konsulterer din læge eller dermatolog. Gladskin Eczema kan anvendes til at forebygge inflammation af eksempletter. Gladskin hjælper mod eksem ved at dæmpe kløe og rødme.

Hjælper Gladskin Eczema mod seboroisk eksem?

Nej, seboroisk eksem forårsages af gærsvampe, og her virker Gladskin ikke.

Gladskin Rosacea

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk hudsygdom, der primært rammer mænd og kvinder i alderen 30-60 år. Rosacea kendetegnes af rødme i ansigtet, på næse og over kinder, varmehævelser, bumser og bylder i ansigtet, synlige blodkar og en tykkere hud, særligt rundt om næsen.

Jeg har rødme på huden og bumser. Har jeg rosacea?

Rødme i huden, på næsen og kinder, skæl og bumser er alle symptomer på hudsygdommen. Ved spørgsmål eller uvished anbefales det, at du besøger din hudspecialist.

Virker Gladskin Rosacea mod rosacea?

Den underliggende årsag til rosacea er stadig uklar, men forskning har vist, at bakterien Staphylococcus aureus forårsager størstedelen af ​​bakterielle (hud) infektioner. Den aktive ingrediens i Gladskin, Staphefekt ™, dræber Staphylococcus aureus-bakterierne. Resultatet for rosacea er, at 90% af brugerne oplever mindre rødme i ansigtet. Gladskin beroliger rosacea-symptomer som rødme, kløe og irritation. Gladskin hjælper ikke mod couperose (dilaterede blodkar).

Hvor længe bør jeg anvende Gladskin Rosacea, før jeg kan se resultater?

Gule stafylokokker findes primært på hudoverfladen. Staphefekt™ slår stafylokokkerne ihjel på huden inden for få sekunder. Men nogle gule stafylokokker kan findes dybere nede i hudlagene. Så snart huden fornyes, kan disse bakterier "vandre op" til hudoverfladen, hvor de endelig kan behandles. Tiden for at opnå et optimalt resultat af Gladskin kan derfor variere individuelt. Mange personer med rosacea og akne oplever en tydeligt positiv effekt af Gladskin, men nogle opnår kun et optimalt resultat efter daglig anvendelse i ca. en måned.

Er Gladskin Rosacea non-comedogen?

Comedogen indebærer, at produktet tilstopper porerne, hvilket øger risikoen for hudorme og tilstoppede talgkirtler. Gladskin Acne og Rosacea indeholder ikke nogen af de ingredienser, der tilstopper porerne og er derfor non-comedogen.

Gladskin Skin Irritation

Hvad kan jeg bruge Gladskin Skin Irritation til?

Gladskin Skin Irritation kan anvendes til en irriteret/betændt hud, hvor gule stafylokokker har en påvirkning, såsom irritation efter barbering og/eller voksning.

Gladskin Skin Irritation kan også anvendes til irritation og rødme omkring øjnene. Undgå at få gelen i øjnene.

Kan jeg anvende Gladskin mod røde knopper efter barbering eller voksning?

Ja, Gladskin Skin Irritation kan anvendes efter barbering eller voksning i ansigt, på arme, ben eller i bikinilinjen. Gladskin slår gule stafylokokker ihjel. Disse er relateret til irritation efter barbering. Irritationen eller de røde knopper, der opstår efter barbering, reduceres eller fjernes helt.

Hjælper Gladskin Skin Irritation mod indgroede hår?

Gladskin hjælper ikke mod indgroede hårstrå fra skæg eller anden hårvækst. Indgroede hår forekommer, når et hårstrå bøjer sig og trænger ind i huden igen. Gladskin kan hjælpe mod inflammationen, der er forårsaget af indgroede hår. Gladskin kan desuden forebygge og fjerne infektioner, der er forårsaget af gule stafylokokker.

Gladskin samples

Can I get free samples?

The volume of a sample may be too small to achieve the intended result. Gladskin user experience has shown that, depending on individual circumstances, the optimum effect is sometimes only attained through daily use over a number of weeks. This is the reason why Gladskin samples are not available.

Buying

Where to buy

Where can I buy Gladskin?

You can buy Gladskin online via our website. In addition, the products are available from skin specialists and pharmacies in the Netherlands and in Germany.


Bestil information

Hvordan kan jeg betale for min ordre?

Betaling for din ordre kan påvirkes sikkert via iDeal, kreditkort, PayPal eller en direkte bankoverførsel.

Kan jeg betale sikkert for min Gladskin-ordre online?

Ja, vi outsourcer håndteringen af ​​din betaling til Buckaroo Online Payment Services. Dette er et betalingssystem, der afvikler sikkert verdensomspændende onlinebetalinger til webshops med finansielle institutioner, såsom banker og kreditkortaccept. Buckaroo leverer ikke forbrugernes bank- og / eller kreditkortoplysninger til Micreos / Gladskin eller andre tredjeparter. Derudover opfylder Buckaroo de strenge krav i PCI Data Security Standards: betalingsoplysninger indsendes krypteret og låst i overensstemmelse med internetsikkerhedsstandarden SSL.


Hvordan kan jeg placere en gentagen ordre?

Har du en konto, og vil du gentage din tidligere ordre? I så fald er det nemt at bestille, hvis du er logget ind. I så fald skal du gå til Seneste ordrer> Ombestilling.


Kan jeg returnere produktet?

Vi er meget omhyggelige med at levere din ordre til dig i perfekt stand. Hvis der på trods af dette skulle være et problem, såsom levering af det forkerte produkt eller beskadigelse af det bestilte produkt, kan du blot returnere det pågældende produkt gratis til Micreos Human Health, Gladskin Team, Antwoordnummer 3257, 3720 VB Bilthoven, Holland. Tøv ikke med at kontakte os i sådanne tilfælde. Desværre kan vi ikke tage et produkt tilbage, når det er åbnet eller brugt. Gladskin kan miste sin effektivitet, hvis det ikke opbevares under de rette forhold. Vi ønsker at sikre effektiviteten af ​​vores produkter til vores kunder, og vi sælger derfor ikke produkter, der blev opbevaret uden for vores kontrol eller vores partners kontrol. Dette betyder, at vi ikke er i stand til at tage de produkter, der er bestilt af vores kunder, der er blevet åbnet, tilbage. Vi stoler på, at du vil forstå vores ræsonnement.

Shipment and delivery

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Forsendelse inden for Europa er altid gratis!
Forsendelsesomkostninger til Australien varierer mellem € 16,80 og € 36,80 afhængigt af postnummeret på leveringsadressen.

Hvad er leveringstiden for Gladskin-produkter?

Gladskin-produkter sendes inden for tre arbejdsdage efter ordren. Leveringsperioden kan variere afhængigt af leveringsadressen. Hvis denne adresse ligger uden for Holland, kan det tage en uge på grund af toldkontrol.

Teknologien

Hvem fungerer det for?

Fungerer Gladskin for alle?

Gladskin fungerer kun for mennesker med hudproblemer såsom acne, rosacea, eksem og hudirritation, der er forårsaget eller forværret af Staphylococcus aureus. Denne bakterie findes ofte på huden og er en almindelig årsag til hudinfektioner. Det anslås, at 20% af befolkningen bærer permanent Staphylococcus aureus på deres hud, og 60% af befolkningen gør det regelmæssigt. Gladskin vil derfor forbedre situationen for de fleste brugere, der lider af irriteret hud, men ikke for alle.

Ingredienser

Gladskin Acne Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.2, Calcium chloride.

Gladskin Eczema Cream

Aqua, Glycerin, Vaselinum album, Cera cetomacrogolis emulsificans, Paraffinum liquidum, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.5, Calcium chloride.

Gladskin Eczema Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.5, Calcium chloride.

Gladskin Rosacea Cream

Aqua, Propylene glycol, Vaselinum album, Cera cetomacrogolis emulsificans, Paraffinum liquidum, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.4, Calcium chloride.

Gladskin Rosacea Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.4, Calcium chloride

Gladskin Skin Irritation Gel

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.3, Calcium chloride.

Gladskin Daily Care

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20.

Gladskin Face Wash

Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Sucrose Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Gladskin Scrub

Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Microcrystalline Cellulose, Sucrose Palmitate, Tocopheryl Acetate.

Sikkerhed og allergier

Er Gladskin sikkert?

Alle Gladskin-produkter er sikre at bruge på (intakt) hud. Den aktive ingrediens i Gladskin-produkterne dræber kun skadelige bakterier og påvirker ikke kunstige bakterier og andre hudceller. Forskning har vist, at de fleste bakterier på huden faktisk beskytter den. Fjernelse af disse gavnlige bakterier er derfor uønsket. Den aktive ingrediens forbliver på hudens overflade og kan ikke trænge ind i huden. På grund af det faktum, at der ikke opbygges modstand under brugen af ​​Gladskin, kan produkterne bruges over lang tid. Geler og cremer har en hypoallergen formel for at minimere overfølsomme reaktioner på additiverne.

Kunne jeg være allergisk over for Gladskin-produkterne?

Gladskin-produkterne er allergivenlige. Dette betyder, at chancen for en allergisk reaktion er minimal.

Jeg har en lanolinallergi; vil det være sikkert at bruge Gladskin?

Ja, Gladskin-gelen er fri for lanolin og lanolin-afledte stoffer, hvilket gør den sikker til brug for personer med en lanolin (uldalkoholer) allergi. Gladskin Eczema-cremen indeholder dog et lanolinderivat (cetostearylalkohol). I tilfælde af en lanolinallergi anbefaler vi, at du undgår at bruge Gladskin Eczema creme og bruge Gladskin Eczema gel som et alternativ.

Testes produkter fra Gladskin på dyr?

Alle produkter fra Gladskin er fri for dyreforsøg.


Sådan bruges

Hvordan skal jeg bruge Gladskin?

For et optimalt resultat anbefaler vi, at du bruger Gladskin konsekvent to eller tre gange om dagen i en periode på fire til seks uger. Påfør Gladskin på den (acne, rosacea eller eksem) berørte eller irriterede hud efter rensning og inden påføring af andre hudplejeprodukter. Lad Gladskin arbejde i fem minutter, inden du anvender andre produkter. Dette skyldes, at ingredienserne i andre hudplejeprodukter kan påvirke virkningen af ​​Gladskin og kan reducere dets effektivitet.

Min hud føles tør og følsom, efter at jeg har brugt Gladskin Gel; hvad kan jeg gøre ved dette?

I dette tilfælde anbefaler vi, at du bruger Gladskin Daily Care ud over Gladskin Gel. Dette er en nærende creme, der modvirker tør hud uden at påvirke dit Gladskin-produkt negativt.

Er det muligt, at min hud kan blive værre, hvis jeg bruger Gladskin?

Nogle brugere oplever en let forværring og en brændende fornemmelse, når de først anvender Gladskin. Dette skal falde efter et par dage. Brug Gladskin konsekvent i mindst fire til seks uger for et optimalt resultat. Men hvis du er allergisk over for et eller flere af ingredienserne i Gladskin og oplever en overfølsom reaktion, anbefaler vi, at du afbryder brugen. Du er velkommen til at kontakte os for tip og rådgivning.

Hvor lang tid varer en 30 ml flaske Gladskin?

Hvis det bruges dagligt og påføres to gange dagligt, varer en 30 ml flaske Gladskin i gennemsnit en til to måneder. Afhængigt af overfladen af ​​den irriterede hud kan dette variere fra person til person.

Hvordan opbevares Gladskin?

For en optimal effekt af den aktive ingrediens Staphefekt, anbefaler vi at opbevare Gladskin Cream-produkter sammen med Staphefekt, nedkølet. Gladskin Gel-produkter med Staphefekt kan opbevares ved stuetemperatur. Foretrækker du at opbevare cremen uden for køleskabet? Det er muligt at opbevare cremen ved stuetemperatur, men holdbarheden er begrænset til 3 måneder efter købet. Undgå eksponering for temperaturer under 0 ° C eller over 25 ° C.

Hvad er holdbarheden af ​​Gladskin?

Produktets nøjagtige udløbsdato fremgår altid af flasken. Alle Gladskin-produkter har en udløbsdato på seks måneder efter køb.

Kan jeg kombinere Gladskin med mine egne fugtighedscreme og hudplejeprodukter?

Brug Gladskin på ren hud, da ingredienser i andre hudplejeprodukter kan reducere eller påvirke virkningen af ​​Gladskin. Lad Gladskin arbejde i et par minutter, inden du anvender andre hudplejeprodukter. Vi anbefaler, at du bruger Gladskin Daily Care som en fugtighedscreme. Dette sikrer det miljø, hvor Gladskin fungerer bedst.

Kan jeg sminke mig efter påføring af Gladskin?

Ja, selvom vi anbefaler, at du venter et par minutter efter påføring af Gladskin, før du bruger make-up.

Kan jeg tage parfume på efter brug af Gladskin?

Ja, Gladskin fungerer inden for få minutter. Vi anbefaler, at du venter et par minutter efter påføring af Gladskin, før du bruger parfume.

Kan jeg overdosis med Gladskin?

Nej, du kan bruge Gladskin så ofte og så længe som nødvendigt.
Indkøbsvogn
×

Total-

Sub total