Om virksomheden

Micreos

Micreos er en hollandst bioteknologisk virksomhed, entreprenør og markedsledere i udviklingen af sikker og målindrettet antibakteriel teknologi. Vores virksomhed er personorienteret, og vi udvikler vores produkter baseret på grundig viden fra vores kunders problemer. Baseret på innovativ videnskabelig forskning, og delvis gennemført samarbejde med den tekniske højskole i Zürich ETH, har Micreos allerede introduceret fler FDA-godkendte og prisbelønnede produkter. Micreos virksomhed arbejder sammen med kendte forskningsinstitutter og universiteter i mange forskellige lande. En stor del af vores forskning er offentliggjort.

Introduktion af Micreos Human Health

Micreos Human Health udvikler produkter for menneskets sundhed baseret på Micreos teknologi. Vi arbejder med mange forskellige medicinske universitetscentre, inklusive Erasmus MC (EMCR), Amerikanske National Institutes of Health (NIH), Københavns universitet, Kennemerland regionale offentlige laboratorium samt mange hudlæger, hudspecialister og mikrobiologer. Gladskin er et Micreos Human Health mærke. Gladskins produkter er fremstillet af Micreos Human Health i Bilthoven.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi hjælper mere end gerne til. Du kan e-maile os dine spørgsmål på denmark@gladskin.com. Vi prøver på at svare indenfor 24 timer.

Indkøbsvogn
×

Total-

Sub total