Hvad indeholder Gladskins eksem gel egentlig?

Hvad indeholder Gladskins eksem gel egentlig?

Lad os se nærmere på ingredienserne i de forskellige Gladskin-produkter.

Har du nogensinde taget et kig på den ingrediensliste, du finder direkte på vores flasker? Den er ret kort. Hvis vi f.eks. ser på vores Eczema Gel, indeholder den blot 9 ingredienser.


Det skyldes, at hver ingrediens er nøje udvalgt, og vi har udelukkende inkluderet de ingredienser, der spiller en vigtig rolle - der er hverken behov for parfume, alkohol, steroider, konserveringsmidler, parabener eller sulfater.


Så hvad indeholder produkterne egentlig? Lad os se nærmere på nogle af vores mest almindelige ingredienser:


Aqua

FORDELE
Opløsningsmiddel
Hypoallergen


Vand (Aqua) er den oftest anvendte ingrediens inden for kosmetikkens verden. Det benyttes oftest som et opløsningsmiddel til at opløse andre ingredienser med eller i forbindelse med olier til at skabe emulsioner.


Glycerin

FORDELE
Fugtighedsbevarende middel


Fugtighedsbevarende midler tilfører fugt. Vores plantebaserede glycerin trækker fugt ud fra luften for at tilføre fugt til huden.


Arginine HCI

FORDELE
Blødgørende

Betragt det som en balsam til din hud. Det har fugtgivende egenskaber, når det påføres topisk og fremmer helingen af huden. Præcis, hvad en skør og sprukken hud har behov for.

Kalcium Klorid

FORDELE

Øger viskositeten
Stabiliserer

Calciumchlorid er et mineralsalt, som også findes i naturen. Det øger viskositeten af ​​vores cremer og vores gel, hvilket gør dem mere brugervenlige.

Staphefekt™️

FORDELE

Angriber dårlige bakterier

Hjælper med at genoprette balancen i hudens mikrobiom


Forestil dig Staphefekt som en superhelt! Det er verdens første enzym, der selektivt kun angriber S aureus, den "dårlige" bakterie, som kan forværre hudsygdomme såsom eksem.

Det, der gør Stapefekt endnu mere speciel, er, at det efterlader de gode bakterier, som er nødvendige for en sund hud, intakte.*

*in vitro studier

Del denne artikel

Bekijk een volgend artikel

Hvad indeholder Gladskins Acne Gel egentlig?
Hvad indeholder Gladskins Acne Gel egentlig?
Så hvad indeholder Gladskin?
Så hvad indeholder Gladskin?
Indkøbsvogn
×

Total-

Sub total